Saalihokimeeskond võõrustab Spartat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ennastunustav kaitsetöö TTÜ/Team Exeli vastu viis Tartu meeskonna sihile ja lisaajal õnnestus vormistada 8:7 võit.
Ennastunustav kaitsetöö TTÜ/Team Exeli vastu viis Tartu meeskonna sihile ja lisaajal õnnestus vormistada 8:7 võit. Foto: Sanna Kähkönen

Hooaega kahe võidu ja ühe kaotusega alustanud Eesti Maaülikooli saalihoki esindusmeeskond võõrustab pühapäeval seni võitudega silma paistnud Sparta Team Automaailma.

Maaülikooli meeskonna treener Talis Mölder rääkis, et Sparta on noor, entusiastlik, kiire ja targasti juhendatud meeskond, mis teeb neist Eesti ühe tugevama tiimi.

«Võime neid üllatada vaid väga südika töö ja oma hea päevaga. Parimad oskused on vaja käiku lasta,» ütles ta.

Kapten Paul-Kristian Padrik lisas, et kiirete ja tehniliste mängijate vastu saab Tartu meeskond võidelda oma tugevusega, milleks on ühtse tiimina võitlemine.

Kaotus ja kaks võitu

Tartu meeskond on praeguseks, kui saalihoki meistriliiga hooaeg on alles alguses, juba ületamas oma eelmise hooaja tulemust. Nimelt ei suudetud eelmisel põhiturniiril 20 mängust võita normaalajal mitte ühtegi ja kaotati 16 kohtumist, lisaajal võideti kaks ning kaotati kaks kohtumist, mis andis põhiturniiri lõpuks tiimile kokku kuus punkti.

Alanud hooajal on kirjas esimene normaalaja võit – 9:3 võideti kevadel finaalis mänginud SK Saku Fortunat. Lisaajal võitis meeskond seisuga 8:7 ka praegust tabeliliidrit TTÜd.

Samas ei ole põhjust veel liialt hõisata, sest hooaja esimene kohtumine Jõgeva SK Selver/Tähega kaotati võõrsil 3:12.

Taasleitud mängurõõm

Mölder ütles, et kahe viimase mänguga on ta rahul, kuid suur kaotus Jõgevale näitab, et algus magati maha. «Paranemisruumi on, kuid hea meel on tõdeda, et mängijad on taasavastanud mängurõõmu, sest see annab aluse arengule, kuna vägisi head asja ei tule,» kommenteeris ta.

Padrik selgitas, et meeskond on mänginud väga head ja atraktiivset saalihokit ning võidelnud tiimina. Ta lisas, et ka motivatsioon on meeskonnas pidevalt suur, sest kõik mängijad püüdlevad paremuse poole. «Teame, et eelmise aasta tulemused ei olnud kaugeltki meie tase, ning nüüd on tulnud ka eneseusk. Oleme suutnud tõestada nii endale kui teistele, et suudame kõigiga mängida ja ka võita,» sõnas ta.

Mölder nimetas põhieesmärgiks mitmekülgset arengut, mis loodetavasti toob paremaid tulemusi kui eelmisel aastal.

Maaülikooli meeskonna järgmised kodumängud

• Pühapäeval kell 17 EMÜ vs. Sparta Team Automaailm

• 24. novembril kell 18.00 EMÜ vs. TTÜ / Team Exel

• 16. detsembril kell 18.30 EMÜ vs. SK Saku Fortuna

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles