Sigulda sulgpalliturniiril võidutsesid Eesti üksikmängijad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Baltikumi sulgpallureid koondanud turniiril oli naisüksikmängus üllatuseks Nõo neidude kaksikvõit. Poolfinaalis võitis Kristin Kuuba teise paigutusega Leedu mängija Gerda Voitechovskaja geimidega 21:17 ja 21:16. Helina Rüütel võitis esimese paigutusega Läti mängijat Ieva Popet tulemusega 21:18 ja 21:12. Finaalivõit läks Kuubale.

Meesüksikmängus võitis esimese paigutusega Rainer Kaljumäe (TÜASK) Leedu mängija Alan Plavini 22:20 ja 21:15. Tubli mängu tegi U19 vanuseklassi mängijad Mikk Järveoja (Nõo SK) ja Sten Rääbis (Triiton) jõudes kolmegeimiliste võitudega  poolfinaali. Kolmas koht kuulus Järveojale.

Meespaarismängus üllatasid tasavägiste mängudega finaali jõudnud Triiton klubi meespaar Sander Merits ja Sten Rääbis, kus jäädi alla Leedu paarile 15:21 ja 9:21.

Naispaarismängus pälvisid teise koha Rüütel ja Kuuba, kes kaotasid esimese paigutusega Läti naispaarile. Üllatasid alles koos mängima hakkanud Sale-Liis Teesalu (Triiton) ja Kati-Kreet Marran(Nõo SK), kes võitsid kolmanda koha.

Segapaarismängus jõudsid finaali Nõo mängijad Mikk Järveoja ja Helina Rüütel, kes põneva kolmanda geimiga kaotati 19:21 Leedu paarile. Sander Merits ja Sale-Liis Teesalu said kolmanda koha.

Eesti U19 koondise kandidaadid osalevad 15. – 18. novembril Tšehhis järjekordsel Euroopa U19 karikasarja turniiril. Eesti koondist esindavad seekord ainult tartumaalased: Sale-Liis Teesalu, Sander Merits, Sten Rääbis(Triitonist) ja Kristin Kuuba, Helina Rüütel ning Mikk Järveoja (Nõo Sulgpalliklubist).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles