Mees jäi lume all hätta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilne õhtu ja tänane hommik tõsiseid traumasid lume ja libeduse tõttu Tartu Ülikooli Kliinikumi erakorralise meditsiini osakonda õnneks toonud ei ole.

Osakonna juhataja Kuido Nõmm ütles, et küll tõi möödunud ööpäev neile ühe lume alla jäänud ja allajahtunud inimese. «Tema kehatemperatuur oli vaid 27 kraadi ja see on kindlasti patsiendile juba eluohtlik seisund,» ütles ta.

Tegemist oli väga purjus mehega, kes sai oma hättajäämisest aru ja hõikas abi järele. Leiduski inimene, kes oli väljas suitsu tegemas ja kes kuulis, et keegi kuskil karjub. Siiski ei pööranud ta sellele tähelepanu, vaid naases tuppa filmi vaatama.

Pärast filmi lõppu selgus, et karjumine tänaval ei ole lakanud. Alles seejärel helistas ta kiirabisse.

Kuido Nõmm kutsubki inimesi nüüd üles suuremale hoolivusele. «Kui suvel ei juhtu põõsa alla magama jäänud purjus mehikesega midagi, siis nüüd külma ja lumega on lugu hoopis teine,» selgitas Nõmm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles