Pildid: Riia tänaval läks tipptunnil päris tihedaks

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remonttööd Kauburi kaubamaja juures.
Remonttööd Kauburi kaubamaja juures. Foto: Kristjan Teedema

Tartus Riia tänaval jäi kolmapäevaõhtusel tipptunnil liiklus väga aeglaseks. Põhjuseks väga palju autosid ning kaevetööd mitmes kohas, mis vähendasid sõiduradade arvu.

Teateid ärritunud juhtidelt hakkas toimetusele Riia tänavalt saabuma juba kella 16.30 paiku. Juhtidele tegi meelehärmi, miks peab tegema kaevetöid kõige tihedama liiklusega ajal, mitte aga õhtul, öösel või nädalavahetusel. Kuid ehitustööd polnud ainsaks ummikute põhjuseks. Samal ajal juhtus ühes sõidureas ka avarii.

Linna liikluskorraldusteenistuse peaspetsialist Toomas Henno ütles, et politseimaja juures ning Raja tänava ristmikul käib fooriga ülekäiguradade ehitus. Raudteeviadukti juures ühel kesklinna suunduval real parandas Tartu Veevärk aga kolme kaevu. Tööd algasid hommikul ning plaanide järgi pidi kella kuuest õhtul algama asfalteerimine.

Õhtu edenedes jäi sõitjaid vähemaks ning ka liikumiskiirused kasvasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles