Festivali toetavad hooandjad

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festivali «Hullunud Tartu» kuraator Jaan Malin.
Festivali «Hullunud Tartu» kuraator Jaan Malin. Foto: Margus Ansu

Luuletaja Jaan Malin tuleb enda kureeritud festivaliga «Hullunud Tartu» kultuurihuviliste ette kolmandat korda. Rahakitsikuses on ta appi võtnud hooandjad veebis.

Hooandja on varasuvest aadressil www.hooandja.ee tegutsenud ühisrahastuse veebikeskkond, mida haldavad põhiliselt Henri Laupmaa ja Tiiu Sullakatko. Loomerahvas saab seal oma ettevõtmisi tutvustades heasoovlikelt inimestelt toetuseks raha küsida, pakkudes ka ühte ja teist vastu. Kusjuures bürokraatlik asjaajamine jääb ära.

Hooandja märkimisväärsete projektide hulgas on esile tõstetud Jaan Malini «Festivali «Hullunud Tartu» kogumik». Eilseks oli kogutud 280 eurot, mis on vajalikust üheksa protsenti, aega toetada on veel 22 päeva.

«Hullunud Tartu» on interdistsiplinaarne festival, kus astuvad üles kirjanikud, muusikud ja kunstnikud Eestist ja mujalt maailmast. Üheks festivali põhimõtteks on esitada publikule võimalikult palju säärast, mida avalikkus pole varem kuulnud-näinud.

Tänavune festival toimub trüki- ja paberimuuseumis (Kastani 38) 16. ja 17. novembril. Samaks ajaks peab ilmuma ligi 300-leheküljeline kogumik, mis hõlmab eelmise kahe ja eeloleva kolmanda festivali esinejate teoseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles