Linn remondib koole ja lasteaedu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Tartu Raatuse gümnaasium.
Pildil Tartu Raatuse gümnaasium. Foto: Sille Annuk

Tartu Mart Reiniku kooli algklasside maja rekonstrueerimise riigihanke võitis OÜ PVH Ehitus ja OÜ E&G ühispakkumus maksumusega 231 953 eurot. Koolis remonditakse tualetid ja garderoobid ning viis klassiruumi. Et remonditööd häiriksid võimalikult vähe õppetööd, on linn on kehtestanud ehitajaile piiravad tingimused.

Tartu Kesklinna lastekeskuse köögiruume hakkab rekonstrueerima OÜ E&G, kes võitis riigihanke 73 951-eurose pakkumusega. Kesklinna lastekeskuse köögiruumidesse ehitatakse nõuetekohane ventilatsioonisüsteem ja valgustus ning tehakse viimistlustöid. Töid on kavas alustada oktoobri viimasel nädalal ja nende kestuseks on planeeritud kuus nädalat.

Raatuse gümnaasiumis, kommertsgümnaasiumis ja Mart Reiniku kooli Vanemuise 48 õppehoones paigaldatakse kõik seni puuduvad tuletõkkeuksed ja tehakse sellega kaasnevad viimistlustööd. Tuletõkkeuksi paigaldab hanke 177 536-eurose pakkumusega võitnud OÜ Aluver.

Annelinna gümnaasiumi hoones rekonstrueeritakse osaliselt elektripaigaldis. Hanke võitis OÜ Quickson pakkumus hinnaga 57 886 eurot. Rekonstrueeritakse koolihoone peakilp ja korruste jaotuskilbid, 22 klassiruumi ja koridoride valgustus ning tehakse elektritöödega kaasnevad viimistlustööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles