Ristmikule sööstnud roller põrkas kokku autoga

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiiver. Foto on illustreeriv.
Kiiver. Foto on illustreeriv. Foto: Raigo Pajula

Tartus Ihaste tee ja Luha tänava ristmikul juhtus täna õhtul veidi enne kella 20 õhtul liiklusõnnetus, milles sai vigastada motorollerit juhtinud mees.

Roller sõitis pealtnägijate kinnitusel mööda Luha tänavat Annelinna spordimaja suunas täiskiirusel ristmikule, kus põrkas kokku peateel kesklinna poolt Ihaste suunas liikunud tumedat värvi Mazdaga. Toimus kokkupõrge, mille järel paiskus roller eemale kergliiklusteele. Rollerit juhtinud mees jäi asfaldile istuma.

Tartu Postimehele kinnitas rollerijuht sündmuskohal, et soovis ületada ristmikku, kuid ei pannud lähenevat autot tähele. Umbes kella 19.50 paiku saabus kiirabibrigaad, kes võttis mehe vigastuste kontrollimiseks kaasa.

Kaheratalise raam oli avarii järel kõver ning asfalt oli täis purunenud sõiduriista kildusid. Sõiduautol sai esialgsel vaatlusel kannatada esiosa.

Hiljem täpsustas siseministeerium, et rollerit Boatian juhtinud 37-aastane Marko oli alkoholi tarvitamise tunnustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles