Politsei otsib teadmata kadunud Vladimir Ivanovi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov
Vladimir Ivanov Foto: Lõuna prefektuur

Politsei otsib 9. oktoobril Tartumaal Rannu vallas oma kodust lahkunud ja seejärel teadmata kadunuks jäänud Vladimir Ivanovi.

Viimati nähti 1957. aastal sündinud Vladimir Ivanovi kaks nädalat tagasi, 9. oktoobri hommikul liikumas Kureküla raamatukogu suunas. Pärast seda on tema asukoht teadmata. Võimalik, et mees võis edasiliikumiseks hääletada mõne sõiduki peale.

Vladimir on 172 cm pikk, kõhna kehaehitusega, hallide lühikeste juustega ja habetunud mees. Seljas kandis ta tumesinist pikka kevad-sügismantlit, punast ruudulist särki ning rohelist T-särki. Jalas olid tal musta värvi dressipüksid ja musta värvi talvesaapad.

Kõigil, kel on infot Vladimiri võimalikust asukohast või omavad muud teavet, mis võiks viia tema leidmiseni, palutakse sellest teada anda Tartu politsei telefoninumbril 7308745 või politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles