Algas konkurss Vanemuise tegevjuhi kohale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teater Vanemuine.
Teater Vanemuine. Foto: Ove Maidla.

Kultuuriministeerium kuulutas välja avaliku konkursi loodava sihtasutuse Teater Vanemuine juhatuse liikme ametikoha täitmiseks. Juhatuse liige valitakse ametisse kuni viieks aastaks, eeldatavalt asub ta tööle 1. jaanuaril.

Kultuuriministeeriumi teatel vastutab SA Teater Vanemuine juhatuse liige ehk tegevjuht riigi asutatud sihtasutusena töötava teatri juhtimise eest, pidades silmas teatri kunstilisi ja majanduslikke eesmärke. Olulisimad ülesanded on teatri majandustegevuse planeerimine ja kavandatud loometegevuste elluviimine.

Kandideerimise eelduseks on kultuuri-, teatri- ja majanduselu väga hea tundmine, riiklikult tunnustatud kõrgharidus, vähemalt viieaastane organisatsiooni või selle osakonna juhtimise kogemus, samuti hea algatus- ja otsustusvõime, väga hea suhtlemis- ja väljendusoskus, vähemalt ühe võõrkeele valdamine ning kultuurivaldkonna õigusaktide ja rahastuse aluste tundmine.

Kandideerijal tuleb esitada 5. novembriks motiveeritud avaldus, elulookirjeldus, kõrgharidust tõendava dokumendi koopia ja kirjalik visioon Vanemuise teatri arengust aastatel 2013–2017. Dokumendid tuleb esitada aadressil Vanemuise 6, 51003 Tartu või digitaalselt allkirjastatuna e-postitsi teater@vanemuine.ee, märgusõna «Juhatuse liige».

Ministeerium kuulutas konkursi tegevjuhi ametikoha täitmiseks välja, kuna praegune teatrijuht Paavo Nõgene asub uuest aastast tööle kultuuriministeeriumi kantslerina. (TPM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles