Bigbank Tartu kohtub TTÜga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme kell 16 võõrustab TTÜ Tallinnas Bigbank Tartu võrkpallimeeskonda. Kohtumine tõotab tulla põnev, sest tallinlaste ridades mängib eelmisel hooajal Tartu meeskonda kuulunud Siim Ennemuist ning vigastusest on paranenud ka Mart Tiisaar, kes näitas eelmises kohtumises eriti võimsat minekut ja tõi lausa 38 punkti.

Igal juhul on oodata põnevat mängu, sest paberil näivad võistkonnad küllaltki võrdsed. Tartlaste jaoks meeldiva faktina tuleb Tallinnasse võistlusvormis kaasa uusim täiendus Viktors Korzenevics, kes käesoleval nädalal treeningutega liitus.

Meeskonna peatreener Rainer Vassiljev rääkis, et Korzenevics on teisipäevast alates treeningutel osalenud, kuid tõsi on see, et mees ei ole oma tippvormis. «Selge on see, et vigastusest tingitud mängupaus on ta vormi mõjutanud, kuid on näha, et tegemist on ikkagi mängumehega,» selgitas ta. Kas lätlane homme ka platsile astub, jättis Vassiljev enda teada.

Peale noorte meistrivõistlustel osaleva Taavi Arula on kõik teised mehed rivis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles