Russak: põhiline, et mängu algus käest ära ei lähe

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Linehan jookseb üle Rocki kaitsepaari (Tanel Tein ja Sten-Timmu Sokk).
John Linehan jookseb üle Rocki kaitsepaari (Tanel Tein ja Sten-Timmu Sokk). Foto: Margus Ansu / Postimees

«Oleme omad järeldused teinud, meeleolu on normaalselt töine,» kirjeldas TÜ/Rocki treener Paavo Russak meeskonna seisundit enne homset Balti liiga otsustavat veerandfinaalmängu BC Kalev/Cramo vastu.

Russaku sõnul mehed ennast viimasest kaotusest välja viia pole lasknud. «Iga mäng on erinev, homme algab kõik jälle seisult 0:0,» ütles ta.

Pühapäeval Rock puhkas, alates esmaspäevast on jätkunud tavapärased treeningud.

«Põhiline, et mängu algus jälle käest ära ei lähe, sest see on alati määrav,» andis Russak mõista, milliseid vigu Tallinnas enam teha ei taheta.

«Loodan, et algus on meil paigas ja emotsioonid samuti, et keskendume tõsiselt mängule,» ütles treener. Viimasega pidas ta silmas Tartus peetud kohtumises Nate Foxiga maid jaganud Giorgi Tsintsadzet. Russaku sõnul on Tsintsadzega tõsiselt vesteldud.

«Tervised on meestel täiesti ok,» kirjeldas Russak. Ka peatreener Indrek Visnapuu on kosumas kergest põsekoopapõletikust.

Balti liiga kolmas otsustav veerandfinaalkohtumine Saku Suurhallis algab kolmapäeval kell 18.50. Mängu võitja läheb BBLi final fouris vastamisi Kaunase Žalgirisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles