Rohkem üritusi tõid maratonisarjas osalusrekordi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
41. Tartu maraton
41. Tartu maraton Foto: Margus Ansu

Klubi Tartu Maraton korraldatavatel üritustel lõi tänavu kaasa ligi 36 000 osalejat, mis on maratonidesarja uus rekord. Osalejate arvu kasvatas märgatavalt möödunud nädalavahetusel peetud Tartu linnamaratoni üritused.

«Oleme on endiselt liidripositsioonil kui suurim rahvaspordiürituste korraldaja siinpool Läänemerd,» märkis Klubi Tartu Maraton juhatuse esimees Indrek Kelk. Ta lisas, et klubi tahab spordisõpru kvaliteetsete üritustega rõõmustada ka tuleval hooajal.

Kunagine neliküritus kasvas tänavu esmakordselt kuueks suuremaks katusürituseks, mille programm hõlmab erinevaid vanuserühmi ja distantse. Juba on alanud ka 2013. aasta sündmustele registreerimine.

Järgmine suurem üritus on legendaarne Tartu maraton, mis leiab aset 42. korda. Tartu Maraton, mille raames toimuvad ka 2. Tartu Teatemaraton, Avatud Rada, Tervis Plussi 12. Tartu Maratoni naistesõit ja traditsioonilised lastesõidud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles