Peetri kool saab tuge laadalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eeloleval pühapäeval kutsuvad Tartu Peetri kogudus ja MTÜ Tartu Luterlik Peetri Kool kauplejaid ja ostjaid heategevuslaadale Peetri ajaloolisse koolimajja, teatas koguduse õpetaja Ants Tooming. See asub kiriku kõrval Narva mnt 104 / Peetri 33.

Aastakümneid tootmishoonena kasutatud vana maja näeb nukker välja. Sügisannid, käsitöö jms lähevad müüki just seepärast, et varsti oleks pilt hoopis teine.

Müügiplatsi lubatähti jagatakse koguduse kantseleis (tel 733 3261, tartu.peetri@eelk.ee). Üks müügikoht maksab viis eurot. Tulust tuleb vähemalt kümnendik annetada kooli taastamiseks. Õpetaja Tooming lisas, et kui ilm lubab ja kauplejaid koguneb palju, laieneb laat aeda vabasse õhku.

Heategevuslaada korraldamisse ulatavad abikäe Eesti Leivaliit ja E-kunstisalong. Pärast teenistust kirikus annab umbes kell 11.30 Tõnis Mägi sealsamas vaba sissepääsuga kontserdi. Laat algab koolimaja esimesel korrusel kell 12.15, kell 13 saab aga teisel korrusel alguse kunstioksjon.

Enampakkumisele lähevad muu hulgas annetatud õlimaalid, akvarellid ja graafika. Nende seas on Johannes Uiga, Aapo ja Laine Puki, Ott Kangilaski, Heli Šestakova, Viive Kuksi ja Navitrolla teoseid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles